Íme, a báli divat 2013-ban

Az elegáns bálokba régen is előírták, sőt a mai napig meghatározzák a viseletet. A hölgyeknél a legnépszerűbb a nagyestélyi, a férfiaknál pedig a frakk és a szmoking a kötelező. A kevésbé nagyhírű bálokba egyéb elegáns ruhát is ölthetünk. Hogy pontosan miben is jelenjünk meg?

Kötelező az estélyi?
A lényeg, hogy csillogjon! – röviden ez mondható el az idei báli szezon divatjáról. Az arany és ezüst ruhák mellett sokan keresik a padlizsánt, illetve a lilát különféle árnyalatokban.
A hölgyeknél az elfogadott viselet a nagyestélyi, tehát minden esetben a hosszú szoknya. A kevésbé nagyhírű rendezvényeken egyéb elegáns viseletekben is pompázhatunk.


Koktélruhák, tüll- és hagymaszoknyák
Sokan vásárolják a rövidebb koktélruhákat. Idén rendkívül kedveltek e ruhaköltemények. Jellemző a tüllszoknya, míg fölül feszes a ruhák többsége. Fontos, hogy a rövid kiemeli a szép lábakat. Ezek a viseletek jóval kényelmesebbek, mint a hosszabb változatok. A rózsaszín és a világoskék koktélruhákat különösen ajánljuk, de elegánsan dögös választás lehet a piros-fekete variáció is.
Trendi még a hullámos aljú hagymaszoknya is. A V-kivágással és a mély dekoltázzsal szintén hódíthatunk. Egész biztos, hogy nem fogunk mellé, ha Jackie Kennedy és Marilyn Monroe stílusát idézzük alkalmi összeállításunkkal.

Ne feledkezzünk meg a kiegészítőkről sem! A kis táska kötelező kellék! A ruha fölé vehetünk szőrme stólát vagy kabátot. Nagy sláger a teklagyöngy és a nagy, drágaköves karkötő. 2013-ban a cipőnk is csillogjon!

Válasz írása

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>