Nagy 2013-as horoszkóp

Vajon mit tartogat számunkra 2013? Szinte mindenki szeretné tudni, hogy mi vár rá az élet különböző területein: a családban, a munkahelyen, a szerelemben. Asztrológusok szerint ez az esztendő az összes jegy számára különlegesnek ígérkezik.

KOS (március 21 – április 20)
Mozgalmas évre készülhetsz, az emberek alig tudnak majd veled lépést tartani. Néha szembe kell nézni a korlátaiddal. Időnként előfordulhat, hogy kudarcot vallasz. Ne akard megváltani a világot! A korábbi nagy terhek lekerülnek a válladról. Szeptemberben és októberben figyelj, hogy ne hajtsd túl magad!

BIKA (április 20 – május 30)
Az elmúlt egy-két évben sokat küzdöttél, most a csillagok a harcok végét jelzik. A nyomás enyhül, a születésnapod környékén már pozitívan látod a dolgokat. Továbbra is a stabilitást keresed. Kitartással nagy eredményeket érhetsz el. Az év folyamán többször adódhatnak kisebb egészségügyi problémák. Különösen a gyomrodra és a tüdődre vigyázz!

IKREK (május 21 – június 21)
Nem kezdődik számodra jól 2013. Pszichésen instabil állapotba kerülsz. Később szerencsés időszak köszönt rád. Ez lehet a nagy változások esztendeje. Családi ügyek okozhatnak fejtörést. Egy ellenséges rokon forgathatja fel fenekestül az életedet. Eléred céljaidat, ha keményen küzdesz. Különösen a volánnál légy óvatos!

RÁK (június 22 – július 23)
2013-ban büszke lehetsz kreativitásodra. A lehetőségek váratlanul érnek, de élni fogsz velük. Megoldatlan problémáidra választ kapsz. Lelkesedésed is átsegít a nehezebb napokon. A családodra szánj több időt! Nyáron költözésre is számíthatsz. Többet kellene lazítani. Egészségedre nem lesz különös panasz ebben az évben.

OROSZLÁN (július 24 – augusztus 23)
Az élet számos területén változás vár rád, erre lesz időd felkészülni. El kell döntened, hogy mely úton akarsz továbbhaladni. Elsősorban magadnak kell bizonyítani, és nem másoknak. Bár nagyra tartod tapasztalatodat, tudásodat, rá kell jönnöd, hogy számodra is vannak újdonságok. Ezeket pedig el kell sajátítanod. Céljaidat elérheted, de csak kompromisszumok árán.

SZŰZ (szeptember 24 – október 23.)
Gyakran úgy érzed, hogy életed olyan, mint egy rémálom. Érdemes lenne leszámolni a múlttal, foglalkozz a jelennel! Változtass hozzáállásodon, légy pozitív! Fordulj a spiritualizmus felé, így számos dolgot megértesz majd. Lazíts, amennyit csak tudsz.

MÉRLEG (szeptember 22 – október 22)
2013-ban az élet minden területén stabilizálódnak dolgaid. Pozitív változások várhatóak. Bár döcögősen indul az esztendő, néha kisebb pénzügyi nehézséged is támad, végül nagy nyereséget könyvelhetsz el. Lakáscserét is ígérnek a csillagok. Nem lesznek egészségügyi problémáid. Élvezd az életet, relaxálj sokat!

SKORPIÓ (október 23 – november 22. )
Pozitív és negatív történésekben is bőven lesz részed. Váratlan kiadásokra kell készülnöd. Nyárig sokszor úgy érzed, hogy nem bírod tovább a küzdelmet. Ne add fel! Szeptembertől jobb időszak köszönt rád. 2013-ban hajlamosabb leszel kisebb betegségekre. Különösen a gyomrodra vigyázz!

NYILAS (november 23 – december 21)
A siker és a kudarc felváltva lesz jelen az életedben. Nagyon határozottan küzdesz, hogy elérd céljaidat az élet minden területén. Ha elakadnál valamilyen ügyben, bátran fordulj segítségért egy tapasztaltabb, idősebb ismerősödhöz. Az esztendő vége nyugalmasan telik majd számodra. Gyermekeddel kiváló lesz a kapcsolatod. Néha idegrendszered nehezebben bírja a stresszes időszakot.

BAK (december 22 – január 19)
Ebben az évben is rendkívül megbízható leszel. A kelleténél többet foglalkozol a pénzzel, ez nem biztos, hogy jót tesz a lelkednek. 2013-ban ülj vissza az iskolapadba, később nagy hasznát veszed. Sok utazás vár rád az új esztendőben. Közlekedésben légy óvatos! Egész évben jó egészségnek örvendhetsz.

VÍZÖNTŐ (január 20 – február 19)
Számodra 2013 számos meglepetést és váratlan eseményt hoz. Végre bizonyíthatod tudásodat. Sok munka vár rád, de eléred céljaidat. Ősszel valósítsd meg új terveidet. Javulni fog kapcsolatod az emberekkel. Bármilyen egészségügyi problémád akad, azt sikeresen kezelni tudják. Figyelj oda az étkezésedre, és pihenj sokat!

HALAK (február 20 – március 20)
Több változást is ígérnek a csillagok. Váratlan problémák, kis győzelmek szövik át az új esztendőt. Gyakorolj néha önkritikát! Végre kiléphetsz a hétköznapokból. Az átlagosnál többször idegeskedsz, ez pedig nem tesz jót az egészségednek. Gyakran ízületi probléma, hátfájás nehezítheti napjaidat.

 

Válasz írása

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>