Nagy 2014-es horoszkóp

horoszkop

Milyen évre számíthatsz? Mi vár rád az élet legfontosabb területein: magánéletedben, karrieredben, pénzügyekben 2014-ben? Horoszkópunkból kiderül!

Kos (március 21 – április 20)
Fejezd be az önmarcangolást! Túl sokszor hibáztatod magadat. Éld az életet, a folyamatosan analizálást hagyd másokra!  Az apró dolgoknak is próbálj örülni!  Sokat teszel családod boldogságáért, ők pedig ezért hálásak is. Nem lesz időd unatkozni. Különösen az év első felében kerüld a felesleges csatározásokat, mert sok erődet emésztik fel. Törekedj a viták békés rendezésére!

Bika (április 20 – május 30)
Egyszerűsíts az életeden, és ne akarj mindig mindenkinek megfelelni. Másoknak is vannak problémáik, ne panaszkodj feleslegesen. Külsődet ne hanyagold el! Több mozgást és alvást kellene beiktatnod életedbe. Több területen is sok jóval kecsegtet 2014. Valami pont akkor lesz a tiéd, amikor  lemondasz róla. Gondolkodj pozitívan a nehéz helyzetekben is. Az év végére megtalálhatod valódi céljaidat.

Ikrek (május 21 – június 21)
Az igazán nagy sikerek nem 2014-ben várnak rád. Ennek ellenére ne add fel álmodat, hisz több lépéssel közelebb kerülhetsz hozzá. Kreativitásodat sok helyzetben bizonyíthatod. Többször hallgatsz a szívedre, mint az eszedre. Kíváncsiságod miatt megütheted a bokádat. Magánéletedben harmonikus időszak vár rád. Ne veszélyeztesd kisebb flörtökkel jelenlegi kapcsolatodat.

Rák (június 22 – július 23)
Többet jelentenek majd 2014-ben a kapcsolataid, mint az utóbbi időben. Figyelj oda jobban másokra, adj teret környezetednek.  Te viszont fecsegj kevesebbet! Családi kapcsolataid stabilnak ígérkeznek. Kreativitásodat munkahelyeden sok esetben kamatoztathatod. A sikerért viszonylag kevesebbet kell küzdened. Több kollégád támogatására számíthatsz. Légy nyitott, ha partnered néhány dologban újítana!

Oroszlán (július 24 – augusztus 23)
Nagyon termékeny esztendő vár rád. Álmaid többsége teljesülhet, persze ezért neked is kell tenned. Az akaraterővel és a kitartással nem lesz gondod. Ha akadályokba ütközöl, ne rémülj meg. Sokat tanulhatsz belőlük. Szerelmi életedben több hullámvölgy is adódhat. Több áldozatot kell hoznod jelenlegi kapcsolatodért. Ügyelj a kiegyensúlyozott étrendre, akkor egészségeddel sem lesz gond.

Szűz (szeptember 24 – október 23)
Elsősorban csapatban leszel erős 2014-ben. Nem nagyon mersz kockáztatni, szívesebben támaszkodsz másokra akkor is, ha tudod, hogy jól tudsz valamit. Elsősorban hosszú távon térülnek meg a 2014-es befektetéseid. Anyagi helyzeted többször nyugtalanná tesz, szerencsére hamar találsz megoldást esetleges problémáidra. Az év második részében nem várt bevételre teszel szert. Légy türelmesebb!

Mérleg (szeptember 23 – október 22)
Óvatosság és mértékletesség – ez lehet a mottód 2014-ben. Fontos, hogy cselekvéseidet alaposan összehangold közvetlen környezetedével. Néha túlságosan impulzív leszel. Ennek a munkában inkább előnyei, a magánéletben hátrányai lehetnek. Hajlamos leszel a kapkodásra, ezzel pedig saját helyzetedet nehezíted. Légy figyelmesebb, akkor elkerülheted a veszélyes helyzeteket, baleseteket. A sportra fektess nagyobb hangsúlyt!

Skorpió (október 23 – november 21)
2014 első felében leginkább egészségedre kell figyelni. Nagy valószínűség szerint az esztendő elején jön majd ki 2013 összes idegeskedése. A stressz pedig túlságosan legyengítette szervezetedet. Ha teheted, 2014 elején vegyél ki szabadságot, utazz el valahova. Az esztendő második részében karrieredre összpontosítasz. Több lehetőséged lesz az előrelépésre, ezekkel élj!

Nyilas (november 22 – december 20)
2014-ben különösen a pénzügyek kerülnek előtérbe, és sok álmatlan éjszakát okoznak. Készülj fel a nehézségekre, legyen mindig félretett pénzed. Ha pozitívan közelítesz a témához, mindenre találsz megoldást. Barátaiddal több konfliktusod lehet. Hidd el, képes vagy előrébb kerülni a munkahelyi ranglétrán.  Életmódodon érdemes lenne változtatni, akkor sokkal jobban éreznéd magad a bőrödben.

Bak (december 21 – január 19)
Igazi kihívást jelent számodra, hogy munkahelyet válts. Nem érdemes ott maradnod, ahol nem érzed jól magad. Ráadásul kollégáid irigységével is folyamatosan meg kell küzdened. Alaposan mérd fel jelenlegi helyzetedet, és dolgozz ki több lehetséges stratégiát a váltásra. Magánéleted pozitívan alakul, mindenben megkapod környezeted támogatását. Egy idősebb rokonod nagyon számít rád, állj mellé.

Vízöntő (január 20 – február 19)
A karrier kerül fókuszba 2014-ben. Igazi csúcsokat hódíthatsz meg. Olyan kihívások várnak rád, amelyekre mindig is vágytál. Élj a lehetőségekkel! Az is elképzelhető, hogy külföldön kezdhetsz új életet. Magánéletre is maradjon időd! Nehezen találod meg a belső békédet, meditálj többet. A vérnyomásodra különösen figyelj oda! Ne reagálj érzékenyen minden kritikára! Anyagilag jobb helyzetbe kerülsz.

Halak (február 20 – március 20)
Nagyon jók a kilátásaid 2014-re: derűre, optimizmusra igazán van okod. Eddigi munkádat anyagilag és erkölcsileg is elismerik. Nagy lehetőség előtt állsz, igaz az eddigiektől szokatlan területen. Ettől ne ijedj meg! Igazán megállod majd a helyedet. Kompromisszumokat azonban kell kötnöd. A szerelemben is új élmények várnak, légy nyitott. A vitás helyzetekben mindig maradj higgadt!

Válasz írása

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>