Nagy szeptemberi horoszkóp

horoszkop

Itt az ősz első hónapja! Mi vár rád? Siker, kudarc, szerelem esetleg szakítás? Olvasd el szeptemberi horoszkópunkat! Az élet minden területére találhatsz megoldást!

Kos (március 21 – április 19)
Ha eddig feszült és bizonytalan voltál, most végre megnyugodhatsz. Szeptemberben lehetőséged nyílik arra, hogy érzelmileg stabilabbá válj. Nehéz kérdésekben is könnyen hozol döntéseket. Környezeted lesi minden kívánságodat, ez is hozzájárul ahhoz, hogy vidám és boldog leszel. Kötelességeidről ne feledkezz meg!

Bika (április 20 –  május 19) 
Kreativitásodat végre fontos embereknek is bizonyíthatod. Különös információhoz jutsz munkáddal kapcsolatban, így magabiztosabban állhatsz feladataidhoz. Karrieredben pozitív időszak következik. Családtagjaid elől ne hallgass el egy fontos dolgot. Pénzügyekben kérd ki szakember tanácsát! Ezen a területen is fordulatra számíthatsz.

Ikrek (május 20 – június 20)
Nem érdemes nagy dolgot tervezned szeptemberre, hisz nagy valószínűség szerint az egészből nem lesz semmi. Egy közeli hozzátartozód nehéz helyzetbe kerül, próbáld meg túlsegíteni a nehéz helyzeten! Gyermekeddel kapcsolatban őrizd meg nyugalmadat. Szerelmi kérdésben ne hallgass másokra, tedd, amit a szíved diktál.

Rák (június 21 –  július 21)
Ragadj meg minden új lehetőséget, és akkor varázslatos hónap vár rád. Szinte minden életterületen sikeres lehetsz. Ne félj, ha nyilvános szereplésre kérnek. Az új évszak új szerelmet és egy különleges utazást is tartogathat a számodra. Élj át minden pillanatot és töltődj fel. Érdemes otthonod csinosítgatásával is foglalkoznod.

Oroszlán (július 22 – augusztus 21)
Egy olyan lehetőséget kapsz, amire régóta vágysz. Egy új projektbe is belekezdhetsz. Annyira elfoglalt leszel, hogy érdemes napi és heti teendőidről listát készíteni. Elszántságoddal és bátorságoddal sokra viszed. Hozzáállásodat környezeted is megcsodálja. Pénzügyekben szeptember közepe előtt ne hozz fontos döntést.

Szűz (augusztus 22 –  szeptember 22)
A korábbiaknál jobban fogalmazd meg céljaidat, és azokat írd is le. Majd rögtön kezdd el megvalósítani. Egy hónap múlva nézd meg, hol tartasz. Sok segítséget kapsz környezetedtől. Bátran fogadd el! Kedveseddel is beszéld meg, miket tervezel. Pénzügyeid egész hónapban jól alakulnak. Nyugalmadat egy pletyka zavarhatja meg.

Mérleg (szeptember 23 – október 22)
Érdekes hónapra számíthatsz. Szeptember első hetében még úgy érezheted, hogy folyamatos ellenállásba ütközöl. Majd hamarosan felfedezed a lehetőségeket, amikkel élni is tudsz. Arról nem beszélve, hogy kapcsolati tőkédet milyen sikerrel aknázod ki. Légy nyitott minden újra, és hallgasd meg mások ötleteit!

Skorpió (október 23 – november 21)
Szeptember elején tölts minél több időt családod, barátaid társaságában. Így egész biztos, hogy tudsz töltekezni egy kicsit. Nagyon fontos lesz számodra a kommunikáció. A hónap közepén kritikussá válsz. Vigyázz, nehogy olyan valakit is megsérts véleményeddel, akit soha nem bántanál! Ne keress mindig kifogást!

Nyilas (november 22 – december 20)
Ha eddig szeretőt tartottál, zárd le mihamarabb azt a kapcsolatot, különben csúnya vége lehet. Munkahelyeden bármibe kezdesz, sikeres leszel. Ha egy új pozícióban próbálhatod ki magad, bátran válts! Ingatlannal kapcsolatos ügy is pozitívan alakulhat. Tartsd távol magadtól a pletykás bajkeverőket! Anyagi kérdésekben hallgass párodra!

Bak (december 21 –  január 19)
Jóban és rosszban is bőven lesz részed szeptemberben. Úgy érzed, kollégáidnak mindent a szájukba kell rágni. Emiatt többször ideges leszel. Ne viselkedj túlságosan beképzelten! Nagy viták megoldására várd meg a hónap második felét. Próbálj otthon feltöltődni, megnyugodni. Családod valódi hátteret jelent.

Vízöntő (január 20 – február 19)
Ötleteiddel nagy sikert aratsz munkahelyeden. Ne akard, hogy minden rögtön az öledbe pottyanjon! Ne hagyd, hogy letörjenek a irigy, motiváció nélküli emberek. Szerelmi életedre nem panaszkodhatsz, különösen, ha kedvesedre is elég időt szánsz. Néhány új barátot is szerezhetsz. Ne másoknak, hanem saját elvárásaidnak felelj meg!

Halak (február 20 – március 20)
A legszívesebben csak elmélkednél a világ nagy dolgain, és szemlélnéd, mi történik körülötted. Nem feltétlenül kell másoknak megfelelni. Ne vedd úgy a szívedre, ha valaki kritizál. Nem biztos, hogy közvetlen környezeted is abba az irányba tart, mint te. Ez konfliktus forrása is lehet. Fontos, hogy tudd, mi a valódi célod.

Válasz írása

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>